Menu Sluiten

Spaghetteria Evenementen

Onze events zijn verdeeld over de drie steden van onze vestigingen. Ben jij benieuwd bij welke Spaghetteria je terecht kunt voor de tofste events? Maak dan hieronder jouw keuze:

Klik hier voor Amsterdam

Klik hier voor Utrecht

Klik hier voor Rotterdam

Welke Spaghetteria events zijn er?

Sagra
De Sagra is een echt Italiaans dorpsfeest, maar dan in jouw Spaghetteria. Samen met het hele restaurant zingen terwijl je geniet van dagverse pasta en heerlijke Aperol Spritz. Aan tafel, op tafel, onder tafel; het kan niet gek genoeg. Bestel snel je tickets, want de Sagra is AL-TIJD uitverkocht!

Carbonara
‘Alla Carbonara’ is verse pasta met wangspek, pecorino, ei, én zwarte peper. Zo lekker, dat verdient een eigen avond! Tijdens ‘Il Giorno Della Carbonara’ dompel jij jezelf onder in die heerlijk romige saus en een goed glas (of een (magnum) fles) bijpassende Nebbiolo. Reserveer nu meteen jouw plek aan tafel!

Tartufo
Verse truffel; een echte Italiaan doet er alles voor… Het is dan ook een verdraaid lekker ondergronds zwammetje. Kom dus ook naar ‘Il Weekend Del Tartufo’ en verwen jezelf met deze delicatesse. De truffel wordt met een gouden truffelwagen aan tafel bezorgd en royaal over jouw pasta geraspt. Dat verdien jij toch ook?!

No Pasta, No Party.